ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά στο Πολυδύναμο Κέντρο Τσερίου - Αναζητούνται τα αίτια

Εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά στο Πολυδύναμο Κέντρο Τσερίου - Αναζητούνται τα αίτια

Εκτεταμένες ζημιές στην επίπλωση και μέρους οικιακού εξοπλισμού στον πρώτο όροφο του Πολυδύναμου Κέντρου Τσερίου, άφησε πίσω της η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής (14/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 22:28 της Παρασκευής, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο Πολυδύναμο Κέντρο Τσερίου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου, σε κοινόχρηστο χώρο, έξω από κοιτώνες. Εκτεταμένες ζημιές έπαθε η επίπλωση του χώρου και μέρος οικιακού εξοπλισμού, ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα, επηρεάστηκε η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση ολόκληρου του ορόφου.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, στο κτήριο βρίσκονταν τρόφιμοι, καθώς και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου.
Στον ισόγειο χώρο δεν είχε κινδυνεύσει κανείς, ενώ στον πρώτο όροφο, τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συντονισμένες ενέργειες με την κατάσβεση, πραγματοποίησαν έρευνα και εντόπισαν έντεκα ηλικιωμένα άτομα, τα οποία βρέθηκαν να κοιμούνται στα δωμάτιά τους.

Έγινε διάσωση και των έντεκα ηλικιωμένων, οι οποίοι παραδίδονταν στο νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για παροχή πρώτων βοηθειών και αξιολόγηση για τυχόν περαιτέρω περίθαλψη και μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη της Πολιτικής Άμυνας και της Εθελοντικής Ομάδας Άμεσης Ανταπόκρισης Τσερίου, παρευρέθηκαν στο μέρος της πυρκαγιάς και παρείχαν βοήθεια στα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς, θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top