Χάρης Ρώμας: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος γιατί δεν γινόταν»

Χάρης Ρώμας: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος γιατί δεν γινόταν»

Ο Χάρης Ρώμας προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον γάμο, στον οποίο βρισκόταν. Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν ήταν αφοσιωμένος, ενώ εξήγησε πώς προέκυψε ο χωρισμός του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», δήλωσε: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος, γιατί δεν γινόταν. Συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος η σχέση. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν τον έρωτα που εισέπραττα από εκείνη. Κι ήταν μεγάλος».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE