ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Κατέθεσε στεφάνι στο μουσείο Αραφάτ

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Κατέθεσε στεφάνι στο μουσείο Αραφάτ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς στο πλαίσιο της μονοήμερης επίσημης επίσκεψης του στη Ραμάλα.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας μετέβησαν το πρωί στη Ραμάλα από το Αμμάν με ελικόπτερα που παραχώρησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ιορδανίας.

Αμέσως μετά την άφιξη του στη Ραμάλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μαυσωλείο του Γιάσερ Αραφάτ, όπου κατέθεσε στεφάνι και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αράφατ.

Ακολούθως μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έτυχε  υποδοχής από τον Πρόεδρο Αμπάς, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Έγινε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων και στη συνέχεια οι δύο Πρόεδροι είχαν διευρυμένες συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες Κύπρου – Παλαιστίνης.

Τις συνομιλίες απασχόλησαν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, το Μεσανατολικό, οι διμερείς σχέσεις και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Θα ακολουθήσουν υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και δηλώσεις των δύο Προέδρων στα ΜΜΕ,καθώς και κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top