ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τροχαίο στα κατεχόμενα με δύο τραυματίες: Σοβαρά στο νοσοκομείο ο ένας - Συνελήφθη οδηγός φορτηγού - Φωτογραφία

Τροχαίο στα κατεχόμενα με δύο τραυματίες: Σοβαρά στο νοσοκομείο ο ένας - Συνελήφθη οδηγός φορτηγού - Φωτογραφία

Η ακρίβεια και ειδικά οι αυξήσεις στο ρεύμα και τα κλιματιστικά εν μέσω καύσωνα και καλοκαιρινής περιόδου, τα εργατικά ατυχήματα αλλά και το νέο οδικό ατύχημα στον ορεινό δρόμο του Πενταδακτύλου από την Κερύνεια στην Κυθρέα, είναι τα κύρια θέματα στον τ/κ Τύπο σήμερα.

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Είστε κλέφτες» γράφει ότι νέοι που αντιδρούν στην ακρίβεια και την κατάσταση στα κατεχόμενα και που δεν θέλουν να μεταναστεύσουν, άρχισαν να οργανώνονται και προειδοποιούν «κυβέρνηση» και κόμματα με κλιμάκωση της έντασης των διαμαρτυριών τους. Αλλού γράφει ότι συνέβη ακόμη ένα σοβαρό ατύχημα στον ορεινό δρόμο Κερύνειας – Κυθρέας με δύο τραυματίες, ο ένας σοβαρά.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Τα τροχαία πρόστιμα θα κάψουν τσέπες» γράφει ότι με την αύξηση του κατώτατου μισθού αυξήθηκαν και τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις και παραθέτει τα νέα πρόστιμα. Σε άλλο θέμα αναφέρεται επίσης στο νέο τροχαίο σε ορεινό δρόμο του Πενταδάκτυλου γράφοντας ότι συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού για παράνομη προσπέραση και πρόκληση του ατυχήματος. Αλλού γράφει ότι οι Τ/κ καθηγητές προειδοποιούν πως όταν ανοίξουν τα σχολεία θα δημιουργηθεί ένα χάος.

Πηγή φωτογραφίας: Halkin Sesi

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Αυξήθηκε η ζέστη πέταξαν οι τιμές» γράφει ότι οι τιμές των κλιματιστικών και των ανεμιστήρων αυξήθηκαν απότομα λόγω της αυξημένης ζήτησης που προκάλεσε το παρατεταμένο κύμα καύσωνα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι οι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος κατοικιών όπου συνέβη το εργατικό δυστύχημα με δύο Αφρικανούς εργάτες τέθηκαν υπό διήμερη κράτηση. Αλλού αναφέρεται σε δήλωση του πρώην «υπουργού» Κουτλάι Ερκ ότι θα γίνουν διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό και ο ΟΗΕ θα είναι επιδιαιτητής.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «5 νεκροί και 20 τραυματίες σε 8 μήνες» αναφέρεται στα εργατικά ατυχήματα και σημειώνει ότι ο λόγος των περισσότερων τραυματισμών κι ενός θανάτου είναι η πτώση από μεγάλο ύψος. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η συντεχνία των εργαζομένων στο «πανεπιστήμιο» ανατολικής Μεσογείου (DAÜ SEN) οδηγεί στα δικαστήρια την διοίκηση για την κακή οικονομική διαχείριση και κατάσταση. Αλλού αναφέρεται στην τουριστική ζώνη της Βοκολίδας που άνοιξε το 2003 και γράφει ότι από τα 13 έργα έχουν γίνει μόνο 4.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Εθνάρχης Μακάριος Γ: 46 χρόνια από τον θάνατο του - Οδοιπορικό «Τ» στον τάφο του - Φωτογραφίες

Ταξίδια: Αποζημιώσεις και δικαιώματα επιβατών για καθυστερημένη, φθαρμένη ή χαμένη αποσκευή

Εργατικά ατυχήματα: Αυτά συναντάμε πιο συχνά στην Κύπρο - Οι λόγοι που συμβαίνουν και η ευθύνη του εργοδότη

«Καμίνι» η Κύπρος: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Οι top 5 διαφημίσεις της πιο διάσημης ξανθιάς

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top