LIKE ONLINE

Οι top 5 διαφημίσεις της πιο διάσημης ξανθιάς

Οι top 5 διαφημίσεις της πιο διάσημης ξανθιάς

Φέτος η Heineken, η διάσημη ξανθιά lager μπίρα με τους εκατομμύρια πιστούς fans σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει τα 150 χρόνια της! Με αφορμή την επέτειό της, λοιπόν, κάνουμε μια αναδρομή στο πλούσιο τηλεοπτικό παρελθόν του σπουδαίου brand και επιλέγουμε τις 5 διαφημίσεις του που άφησαν εποχή.

Η ντουλάπα-ψυγείο που έγραψε ιστορία

Ποιος δεν θυμάται τον σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό –στα όρια του οπαδικού ξεσπάσματος– της αντροπαρέας του σποτ τη στιγμή που ο οικοδεσπότης τούς ανοίγει μια ντουλάπα που κρύβει έναν… παράδεισο; Τον παράδεισο της Heineken! Ντελίριο! (Οι φωνές τους αντηχούν ακόμα…)

Δείτε βίντεο:

Άρον το… ψυγείον σου και περιπάτει

«Άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», έτσι δεν λένε; Στην προκειμένη περίπτωση, δεν παίζει ντουλάπα-ψυγείο, αλλά ψυγείο με… πόδια! Ναι, ναι, όπως τ’ ακούτε. Περιττό να σας πούμε, βέβαια, ότι ο ενθουσιασμός της συγκεκριμένης αντροπαρέας μπορεί να συγκριθεί σε εξαλλοσύνη και ένταση μόνο με την αντίστοιχη του προηγούμενου σποτ. Πάθος για Heineken, όχι αστεία!

Δείτε βίντεο:

 

Για τα μάτια μιας ξανθιάς

Ας πούμε ότι είσαι στο σουπερμάρκετ για τα ψώνια σου και με την άκρη του ματιού σου βλέπεις ότι η Τζένιφερ χρειάζεται βοήθεια. Ποια Τζένιφερ; Η Άνιστον! ΟΥΑΟΥ! Κάτι πρέπει να κάνεις… Πλησιάζεις γοητευμένος, όμως διαπιστώνεις ότι ζητάει μάλλον πολλά. (Ποια; Η Τζένιφερ!) Κι έτσι, χωρίς να το καταλάβεις, χωρίς να το έχεις επιδιώξει καν, βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο ξανθιές. Ουφ, τι δίλημμα! (Το σποτ τελειώνει με την Τζένιφερ μπουκάλα. Να, αυτά κάνει η Heineken…)

Δείτε βίντεο:

 

Άντρες (παν)έτοιμοι για Heineken

Είναι γνωστή η αγάπη των αντρών για τα ομαδικά σπορ. (Καλά, και οι γυναίκες γουστάρουν, αλλά ας μην ανοίξουμε αυτό το θέμα εδώ.) Όπου ανταγωνισμός, πρώτοι αυτοί. Αν παίζει και Heineken, τότε πρώτοι καλύτεροι! Γιατί όπου παίζει Heineken γίνεται παιχνίδι!

Δείτε βίντεο:

 

0% αλκοόλ, 100% Heineken

Κουλ τύπος περιμένει το κορίτσι του στο κάμπριό του, ενώ απολαμβάνει την αγαπημένη του Heineken 0.0. Γιατί; Γιατί μπορεί! Αυτό γίνεται αντιληπτό από το βλοσυρό και ατσαλάκωτο όργανο του νόμου και της τάξης, που πλησιάζει για τα περαιτέρω. Όμως η ιστορία έχει ένα απρόσμενο twist. Δείτε και θα καταλάβετε…

Δείτε βίντεο:

Με ευφάνταστες, φουτουριστικές και χιουμοριστικές ιδέες, οι διαφημίσεις της Heineken αναδεικνύουν πάντα την αγάπη του κόσμου για την μπίρα και τη ξεχωριστή σημασία που έχει για τον καθένα.

Λαμβάνοντας έμπνευση από την καθημερινότητα αλλά και τα trends της εποχής, από την ντουλάπα και το ρομπότ-ψυγείο γεμάτα μπίρες μέχρι το τάλεντ σόου και την μπύρα χωρίς αλκοόλ, η Heineken μας κρατάει συντροφιά στις καλύτερες στιγμές μας για τα τελευταία 150 χρόνια.

 

Εθνάρχης Μακάριος Γ: 46 χρόνια από τον θάνατο του - Οδοιπορικό «Τ» στον τάφο του - Φωτογραφίες

Ταξίδια: Αποζημιώσεις και δικαιώματα επιβατών για καθυστερημένη, φθαρμένη ή χαμένη αποσκευή

Εργατικά ατυχήματα: Αυτά συναντάμε πιο συχνά στην Κύπρο - Οι λόγοι που συμβαίνουν και η ευθύνη του εργοδότη  

«Καμίνι» η Κύπρος: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Οι top 5 διαφημίσεις της πιο διάσημης ξανθιάς

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top