Γενικός Ελεγκτής: Παίρνει θέση και βάζει τέλος στα σενάρια για το πτυχίο της Δρ. Γιαννάκη - «Δεν προκύπτουν υπόνοιες για πλαστογράφηση»

Γενικός Ελεγκτής: Παίρνει θέση και βάζει τέλος στα σενάρια για το πτυχίο της Δρ. Γιαννάκη - «Δεν προκύπτουν υπόνοιες για πλαστογράφηση»

Θέση για το πτυχίο της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνας Γιαννάκη, πήρε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «το 2021 αρχηγός πολιτικού κόμματος ζήτησε να διερευνηθούν ισχυρισμοί», ενώ προσθέτει πως «η προαγωγή της υπό αναφορά υπαλλήλου στη θέση του ΓΔ προσβλήθηκε δικαστικώς και η προσφυγή απορρίφθηκε».

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Γενικός Ελεγκτής: «Επειδή πολλοί καλούν την ΕΥ να τοποθετηθεί επί όσων γράφει ανώνυμο parody account που όζει βρωμιά και δυσωδία, αναφέρω ότι το 2021 αρχηγός πολιτικού κόμματος μας ζήτησε να διερευνήσουμε ισχυρισμούς για το πτυχίο της ΓΔ του ΥΥ. Του απαντήσαμε γραπτώς στις 22/6/2021 ότι "από την επισκόπηση των πρωτότυπων πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων προσόντων της εν λόγω λειτουργού, δεν προκύπτουν υπόνοιες για ενδεχόμενη πλαστογράφησή τους. Η προαγωγή της υπό αναφορά υπαλλήλου στη θέση του ΓΔ προσβλήθηκε δικαστικώς και η προσφυγή απορρίφθηκε».

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.