ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δάλι: Αντί για τα γατάκια του της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Δάλι: Αντί για τα γατάκια του της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Άσεμνη επίθεση εναντίον 20χρονης διερευνά η αστυνομία με δράστη έναν 56χρονο ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής φαίνεται να κατέβασε το παντελόνι του και να της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στις 20/8 όταν η παραπονούμενη επισκέφτηκε την φάρμα του πατέρα της όπου γειτνιάζει με αυτήν του 56χρονου. Η νεαρή κοπέλα, η οποία πήγε στην φάρμα για να καθαρίσει έχασε το σκύλο της με αποτέλεσμα να ρωτήσει τον γείτονα εάν τον έχει δει. Ο φερόμενος ως δράστης της υπόθεσης είπε ότι ο σκύλος βρίσκεται στην φάρμα του και ότι αυτός έχει γατάκια.

 Έτσι η 20χρονη ακολούθησε τον γείτονα της στο υποστατικό του για να τις δείξει τα γατάκια του φοβούμενη για την ζωή τους από τον σκύλος της.  

Καθώς κατευθύνονταν στο υποστατικό ο μεσήλικας γύρισε προς το μέρος της κατεβάζοντας το παντελόνι του με την κοπέλα να φεύγει τρέχοντας και να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία. 

Πηγή: Φιλελεύθερος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top