ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Οδικές εργασίες σε Λεμεσό και Λευκωσία - Όλες οι πληροφορίες

Προσοχή: Οδικές εργασίες σε Λεμεσό και Λευκωσία - Όλες οι πληροφορίες

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας.

Δείτε αναλυτικά:


1. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού σε τμήμα του δρόμου Ε602 Ζακάκι-Ασώματος

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 22/08/2023 μέχρι την Τρίτη 12/09/2023, από τις 07:00 μέχρι τις 18:00 καθημερινά εκτός Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΥΛ από ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία, σε τμήμα του δρόμου Ε 602 Ζακάκι - Ασώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών και κατά τις υπόλοιπες ώρες θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή σε μήκος 120 μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με προσωρινά φώτα τροχαίας.


2. Εργασίες κατασκευής λεωφορειολωρίδας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, περιοχή Στροβόλου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 28/08/2023, από τις 20:00 μέχρι και τις 05:00, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής λεωφορειολωρίδας στο έρεισμα και την αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, από τον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής Στροβόλου μέχρι και τη συμβολή των φώτων τροχαίας με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top