Φωτιά στον Έβρο: Νέο «112» για εκκένωση της Λεπτοκαρυάς προς Σάπες

Φωτιά στον Έβρο: Νέο «112» για εκκένωση της Λεπτοκαρυάς προς Σάπες

Με μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι στην περιοχή Λεπτοκαρυά καλούνται να απομακρυνθούν προς Σάπες λόγω της φωτιάς που είναι σε εξέλιξη στον Έβρο.

«Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Λεπτοκαρυά απομακρυνθείτε προς Σάπες. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα του «112.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 14.00 νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε στην περιοχή ανάμεσα σε Τριφύλλι - Λευκίμμη, σύμφωνα με το e-evros. Λόγω του δύσβατου σημείου επιχειρούν εναέρια μέσα, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE