Φωτιά στον Έβρο: Νέο «112» για εκκένωση της Λεπτοκαρυάς προς Σάπες

Φωτιά στον Έβρο: Νέο «112» για εκκένωση της Λεπτοκαρυάς προς Σάπες

Με μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι στην περιοχή Λεπτοκαρυά καλούνται να απομακρυνθούν προς Σάπες λόγω της φωτιάς που είναι σε εξέλιξη στον Έβρο.

«Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Λεπτοκαρυά απομακρυνθείτε προς Σάπες. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα του «112.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 14.00 νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε στην περιοχή ανάμεσα σε Τριφύλλι - Λευκίμμη, σύμφωνα με το e-evros. Λόγω του δύσβατου σημείου επιχειρούν εναέρια μέσα, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE