ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση από τις Βρετανικές Βάσεις οι επτά συλληφθέντες για τα 30 κιλά κάνναβης

Υπό κράτηση από τις Βρετανικές Βάσεις οι επτά συλληφθέντες για τα 30 κιλά κάνναβης

Τέθηκαν σήμερα (25/8) υπό κράτηση, από το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων, οι επτά συλληφθέντες, πέντε άντρες και δύο γυναίκες, σε σχέση με τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε σε υποστατικά στην περιοχή της κοινότητας Τραχωνίου.

Συγκεκριμένα, δυο άντρες τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση, μια γυναίκα υπό διήμερη κράτηση, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις ύποπτοι τέθηκαν υπό 24ωρη κράτηση, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των ΒΒ, στο πλαίσιο της χθεσινής (24/8) επιχείρησης, που έγινε σε συνεργασία της Αστυνομίας των Βάσεων και της Κυπριακής Δημοκρατίας, «κατασχέθηκαν περίπου 30 κιλά ναρκωτικά, τα οποία πιστεύεται να είναι κάνναβη, όπλα, πυρομαχικά, χρήματα και αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής των ΒΒ, Μάρτιν Μπολ επικρότησε την επιτυχή επιχείρηση, όπως επίσης και την στενή συνεργασία μεταξύ των δυο σωμάτων, προσθέτοντας πως «ήταν μια επιχείρηση μεγάλης εκτάσεως η οποία χρειαζόταν αρκετό συντονισμό για να διεκπεραιωθεί και να εξασφαλιστεί η επιτυχία της».

«Ευχαριστίες εκφράζουμε για την εξαίρετη σχέση την οποία διατηρούμε με την Αστυνομία Κύπρου αλλά και με κατοίκους του χωριού Τραχωνίου, μέσω της οποία καταφέραμε να προχωρήσουμε στην κατάσχεση ναρκωτικών, πυρομαχικών, χρημάτων αλλά και σε συλλήψεις ατόμων», προσθέτει.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε επίσης την σημασία της κατάσχεσης αλλά και των συλλήψεων που, όπως είπε, συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας στις κοινότητες των Βρετανικών Βάσεων.

Διαβεβαίωσε ακόμη πως η Αστυνομία των ΒΒ είναι αποφασισμένη να πατάξει κάθε παράνομη πράξη «και αυτή η επιχείρηση στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους επίδοξους παραβάτες, πως έχουμε δημιουργήσει έναν εκτεταμένο δίκτυο προστασίας των κοινοτήτων μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top