Χειροπέδες στους 2 οδηγούς που πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Χειροπέδες στους 2 οδηγούς που πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και της συμπλοκή, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 31 και 29 ετών, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Η υπόθεση αφορά συμπλοκή, η οποία ακολούθησε μετά από οδική σύγκρουση (υλικές ζημιές), στις 26/08/2023, στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE