Πάνος Βλάχος: Αποκαλύπτει τo... «σμιλεμένο» του κορμί και τα οφέλη της... κρυοθεραπείας - Βίντεο

Πάνος Βλάχος: Αποκαλύπτει τo... «σμιλεμένο» του κορμί και τα οφέλη της... κρυοθεραπείας - Βίντεο

Ο Πάνος Βλάχος έκανε «κρυοθεραπεία» κάτω από έναν καταρράκτη.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην Κρήτη, με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», όπου πρωταγωνιστεί.

Καθώς είναι ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά υλικό από τη ζωή του με το κοινό του, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα και τα βίντεο που ανάρτησε, υπάρχουν και δύο που τον δείχνουν κατά την επίσκεψή του στους καταρράκτες.

Δείτε το «χοτ» βίντεο στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.