Επεισόδια στη Χλώρακα: Οκταήμερη προσωποκράτηση για δεκαέξι συλληφθέντες - Σχηματίστηκε ποινικός φάκελος για άλλους τέσσερις

Επεισόδια στη Χλώρακα: Οκταήμερη προσωποκράτηση για δεκαέξι συλληφθέντες - Σχηματίστηκε ποινικός φάκελος για άλλους τέσσερις

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των 16 προσώπων που παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια στην Χλώρακα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως οι συλληφθέντες είναι 21 ωστόσο ο ένας εξ αυτών είναι ανήλικος και θα ακολουθηθεί η διαδικασία στην βάση της Νομοθεσίας Περί Παίδων, ενώ για τους υπόλοιπους τέσσερις που συμπληρώνουν τους 21 σχηματίστηκε ποινικός φάκελος εναντίον τους για τα αδικήματα που διέπραξαν δηλαδή της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, ανησυχία, δημόσια εξύβριση και μαχαιροφορία.

Η υπόθεση για τους τέσσερις συνέχισε, καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και ορίστηκε η εκδίκαση της σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως από τους 16 συλληφθέντες οι 7 είναι Ελληνοκύπριοι, 1 εξ Ελλάδος, και οι άλλοι 8 είναι υπήκοοι Συρίας με νόμιμο καθεστώς στην Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.