ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πού εστιάζονται οι έρευνές για την απόπειρα φόνου στην Ξυλοτύμπου - Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος

Πού εστιάζονται οι έρευνές για την απόπειρα φόνου στην Ξυλοτύμπου - Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες για την απόπειρα φόνου εναντίον 34χρονου, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου στην περιοχή της Ξυλοτύμπου, της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο σημείο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο 34χρονος εντοπίστηκε από οικείους του μέσα σε λίμνη αίματος.

«Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου στην πορεία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται μέχρι στιγμής στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη»είπε συγκεκριμένα.

Στην συνέχεια δήλωσε ότι «από την πρώτη στιγμή ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου επισκέφθηκαν την σκηνή την οποία απέκλεισαν και σε συνεργασία με μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχείου Αστυνομίας, ξεκίνησε αργά χθες το βράδυ η εξέταση της σκηνής και η περισυλλογή τεκμηρίων και σήμερα το πρωί με το πρώτο φως οι εξετάσεις στην σκηνή συνεχίστηκαν»

Τέλος ανέφερε πως: «έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Τα κίνητρα και τα αίτια εστιάζουν στις προσωπικές περιστάσεις του τραυματία»

Δείτε τις δηλώσεις του στο πιο κάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top