ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την Πέμπτη αποφασίζει το Δικαστήριο για κράτηση του 47χρονου που συνελήφθη στη Χλώρακα - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Την Πέμπτη αποφασίζει το Δικαστήριο για κράτηση του 47χρονου που συνελήφθη στη Χλώρακα - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Αίτημα κράτησης του 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα στην Χλώρακα υποβλήθηκε από τις ανακριτικές αρχές ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου σήμερα Τετάρτη 30/8 ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του την Πέμπτη στις 09:30 το πρωί.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 47χρονος κατηγορήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ωστόσο η απόφαση για την κράτηση του ή μη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης από το ΕΔΠ.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου η Αστυνομία καταχώρησε υπόθεση για διάφορα αδικήματα εναντίον του 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα στη Χλώρακα.

Ο 47χρονος εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση για άλλες δύο υποθέσεις που αφορούν στα αδικήματα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων, πρόκλησης και διέγερσης βιαιοπραγίας, διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος, καθώς επίσης και για υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top