Τραγωδία στο Τορίνο: Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο

Τραγωδία στο Τορίνο: Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο

Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο κοντά στο Τορίνο, ανακοίνωσε σήμερα η ιταλική δημόσια εταιρεία σιδηροδρόμων Rete Ferroviaria Italiana (Rfi).

Οι εργαζόμενοι αντικαθιστούσαν σιδηροτροχιές έξω από τον σταθμό του Μπραντίτσο, στην γραμμή που συνδέει το Μιλάνο με το Τορίνο, γύρω στα μεσάνυχτα χθες, Τετάρτη, όταν χτυπήθηκαν από τρένο που μετέφερε βαγόνια.

Το τρένο κινείτο με ταχύτητα περίπου 160 χιλιομέτρων την ώρα, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επικαλούμενο την αστυνομία.

«Η Rfi εκφράζει βαθειά λύπη (…) και τα συλλυπητήριά της (…) στις οικογένειες των εργαζομένων που είναι νεκροί», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να αποφύγουν το τρένο εμπορευμάτων και είναι σώοι και αβλαβείς, πρόσθεσε το ANSA.

Ο οδηγός του τρένου δέχθηκε φροντίδα για το σοκ που υπέστη στο σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια του επετράπη να πάει στο σπίτι του.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE