Τραγωδία στο Τορίνο: Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο

Τραγωδία στο Τορίνο: Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο

Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο κοντά στο Τορίνο, ανακοίνωσε σήμερα η ιταλική δημόσια εταιρεία σιδηροδρόμων Rete Ferroviaria Italiana (Rfi).

Οι εργαζόμενοι αντικαθιστούσαν σιδηροτροχιές έξω από τον σταθμό του Μπραντίτσο, στην γραμμή που συνδέει το Μιλάνο με το Τορίνο, γύρω στα μεσάνυχτα χθες, Τετάρτη, όταν χτυπήθηκαν από τρένο που μετέφερε βαγόνια.

Το τρένο κινείτο με ταχύτητα περίπου 160 χιλιομέτρων την ώρα, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επικαλούμενο την αστυνομία.

«Η Rfi εκφράζει βαθειά λύπη (…) και τα συλλυπητήριά της (…) στις οικογένειες των εργαζομένων που είναι νεκροί», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να αποφύγουν το τρένο εμπορευμάτων και είναι σώοι και αβλαβείς, πρόσθεσε το ANSA.

Ο οδηγός του τρένου δέχθηκε φροντίδα για το σοκ που υπέστη στο σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια του επετράπη να πάει στο σπίτι του.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE