Απίστευτο: Κατάφερε να εκδώσει ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας με «πλαστή» που αγόρασε από το ψευδοκράτος

Απίστευτο: Κατάφερε να εκδώσει ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας με «πλαστή» που αγόρασε από το ψευδοκράτος

Ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας με «πλαστή» ταυτότητα που αγόρασε από το ψευδοκράτος κατάφερε να εκδώσει άνδρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της YeniDuzen, ο άνδρας αγόρασε την ταυτότητα για 30 χιλιάδες τουρκικές λίρες. Μετέπειτα έβαλε τη δική του φωτογραφία στο τμήμα της ταυτότητας που αγόρασε και πήγε στις ελεύθερες περιοχές με την ψεύτικη ταυτότητα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας που πούλησε την ταυτότητά του και αυτός που εξέδωσε πλαστό δελτίο ταυτότητας για την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE