ΔΙΕΘΝΗ

Η πρώτη εμφάνιση του Σολτς ως «πειρατής» εξαιτίας του πρησμένου ματιού του - Δείτε βίντεο

Η πρώτη εμφάνιση του Σολτς ως «πειρατής» εξαιτίας του πρησμένου ματιού του - Δείτε βίντεο

Ως... πειρατής εμφανίστηκε ο Καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς για να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες του ότι χαίρει άκρας υγείας, μετά τον τραυματισμό του, ενώ έκανε τζόκινγκ το Σάββατο. Μετά από μια ανάρτηση χθες, ο Σολτς εμφανίστηκε και σε εκδήλωση στο κοινοβούλιο φορώντας κάλυμμα στο μάτι του μετά από το ατύχημά του.

Σε βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Κοινοβούλιο φαίνεται χαμογελαστός και με διάθεση να αστειευτεί με την νέα του εμφάνιση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 
 
27631144
27631731
27633689

Εξαιτίας του τραυματισμού του, ακύρωσε τη χθεσινή προεκλογική του εκδήλωση στην Έσση. Ωστόσο, υπήρξε αναστάτωση στην ατμομηχανή της Ευρωζώνης για την κατάσταση της υγείας του. Για το λόγο αυτό, χθες το πρωί έκανε ανάρτηση στο Twitter, προκειμένου να καθησυχάσει τους Γερμανούς πολίτες για την κατάστασή του.

Η τούμπα που έφαγε το Σάββατο έγινε κατά τη διάρκεια άθλησης στον τόπο διαμονής του, στο Πότσδαμ.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη κοντινό του πρόσωπο, έγραψε ότι το δεξί του μάτι είχε πρηστεί σοβαρά. Ωστόσο, ένας γιατρός που τον εξέτασε, δεν διαπίστωσε περαιτέρω τραύματα στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Όλαφ Σολτς σκόνταψε και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Ο Καγκελάριος της Γερμανίας συνοδεύεται πάντα από σωματοφύλακες όταν κάνει τζόκινγκ, οι οποίοι κατάφεραν να τον βοηθήσουν γρήγορα.

Για να... ηρεμήσει τους συμπολίτες του για την κατάσταση της υγείας του, ο Γερμανός Καγκελάριος ανέβασε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με μια φωτογραφία που θυμίζει «κάλυμμα πειρατών» στο δεξί του μάτι.

«Όποιος έχει τραύμα... Ανυπομονώ να δω τα memes. Ευχαριστώ για τις καλές ευχές, φαίνεται χειρότερο απ' ό,τι είναι!» έγραψε ο Σολτς στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιστρατεύοντας το χιούμορ για τον τραυματισμό του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top