Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη βορειοδυτική Τουρκία – Δύο νεκροί

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη βορειοδυτική Τουρκία – Δύο νεκροί

Δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά και αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών (Κιρκλάρελι) της Ανατολικής Θράκης.

Εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής ξεχείλισαν ρέματα, πλημμύρισαν σπίτια και σημειώθηκαν καταστροφές στο οδικό δίκτυο. Σημαντικές είναι οι καταστροφές κυρίως στην κωμόπολη Ιγνέαντα (αρχαία Θυνία) κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Πλημμύρες εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκαν και στην επαρχία των Δαρδανελίων, όπου διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο κοντά στις τουρκικές ακτές απέναντι από τη βόρεια Λέσβο.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE