Κακοκαιρία «Daniel»: Νεκρός ο 49χρονος αγνοούμενος κτηνοτρόφος στο Δομοκό - Στους τέσσερις οι θάνατοι

Κακοκαιρία «Daniel»: Νεκρός ο 49χρονος αγνοούμενος κτηνοτρόφος στο Δομοκό - Στους τέσσερις οι θάνατοι

Άλλον ένα νεκρό, αυτή τη φορά στο Δήμο Δομοκού, άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Daniel».

Ο λόγος για τον 49χρονο αγνοούμενο κτηνοτρόφο από το Πετρωτό, ο οποίος βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης νεκρός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, καταπλακωμένος από φερτά υλικά.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Τελικά, οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Αυτός είναι ο τέταρτος νεκροός που αφήνει πίσω της στη χώρα η κακοκαιρία «Daniel».

Πηγή: LamiaReport

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE