Η ΕΕ εκφράζει ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στο Μαρόκο μετά τον σεισμό

Η ΕΕ εκφράζει ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στο Μαρόκο μετά τον σεισμό

«Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, τους τραυματίες στους οποίους εύχομαι ταχεία ανάρρωση και εκείνους που ανταποκρίθηκαν πρώτοι κάνοντας μια αξιοθαύμαστη δουλειά» τονίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά τον φονικό σεισμό στο Μαρόκο.

Το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης της ΕΕ παρακολουθεί στενά την κατάσταση και είναι έτοιμο να παράσχει οποιαδήποτε απαραίτητη βοήθεια εάν ζητηθεί αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων, Γιάνες Λέναρσιτς .

«Η ΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της με τον λαό και τις αρχές του Μαρόκου» σημειώνει ο κ. Λέναρσιτς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE