ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά Λεμεσός: Κρατήθηκε για νοσηλεία ο τραυματίας δασοπυροσβέστης – Σε ύφεση η πυρκαγιά, οριοθετείται με πτητικά μέσα

Πυρκαγιά Λεμεσός: Κρατήθηκε για νοσηλεία ο τραυματίας δασοπυροσβέστης – Σε ύφεση η πυρκαγιά, οριοθετείται με πτητικά μέσα

Ένας δασοπυροσβέστης τραυματίστηκε όταν στην πυρκαγιά που ξέσπασε χθες Πέμπτη στην επαρχία Λεμεσού, πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών έπεσε σε χαράδρα.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Δασών, Γιώργος Κωνσταντίνου, ο δασοπυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά την πυρκαγιά, τα μηνύματα είναι θετικά. «Υπήρξαν μικρές εστίες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας όπου παρέμειναν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Με το πρώτο φως της μέρας τα πτητικά μέσα οριοθετούν την πυρκαγιά», σημείωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, (ενημέρωση 8:20) η πυρκαγιά στην περιοχή της Κοινότητας Κοιλανίου είναι σε ύφεση και ελεγχόμενη. «Περιμετρικά υπάρχουν παρατεταγμένα πυροσβεστικά οχήματα και επεμβαίνουν εκεί και όπου χρειάζεται. Από νωρίς το πρωί επιχειρούν τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα και κατόπιν αξιολόγησης γίνονται ρίψεις κυρίως για οριοθέτηση και ασφάλιση της πυρκαγιάς. Οι δυνάμεις θα παραμείνουν σε επιφυλακή για τυχόν αντιμετώπιση αναζωπυρώσεων», ανέφερε.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top