ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλέγει βοήθεια για τους Ελληνες πλημμυροπαθείς ο Δήμος Αθηένου

Συλλέγει βοήθεια για τους Ελληνες πλημμυροπαθείς ο Δήμος Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου συλλέγει ανθρωπιστική βοήθεια για ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η Αθηένου εκφράζει μεγάλη θλίψη για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την κεντρική Ελλάδα. Θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στους πολλούς πληγέντες των καταστροφών, μετά από συνεργασία του Δημάρχου Αθηένου με τον Δήμαρχο Αραδίππου, ανακοινώνει εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για ανακούφιση των πληγέντων».

Η συλλογή των ειδών της βοήθειας θα πραγματοποιείται στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου καθημερινά, εκτός αργιών, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

Ο Δήμος Αθηένου «καλεί τους δημότες να προσφέρουν ό,τι μπορούν ο καθένας, ενισχύοντας τις προσπάθειες για ανακούφιση των χιλιάδων πληγέντων από τις πρωτοφανείς καταστροφές που έπληξαν την κεντρική Ελλάδα. Τα είδη που θα συλλέγονται είναι εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, σκηνές, κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες, ξηρά τροφή (φρυγανιές, έτοιμα σνακ, μπισκότα), απορρυπαντικά γενικής χρήσης, είδη προσωπικής υγιεινής, δηλαδή σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες. Ακόμα θα συλλέγονται βρεφικά γάλατα και τροφές, πάνες και ρούχα καθαρά και καινούργια.

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στους πληγέντες μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σε συνεργασία του Δήμου Αθηένου με τον Δήμο Αραδίππου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top