Έτοιμη για νέο ξεκίνημα η ΑΕΚ κόντρα στην Καρμιώτισσα - Η πιθανή ενδεκάδα του Όλτρα

Έτοιμη για νέο ξεκίνημα η ΑΕΚ κόντρα στην Καρμιώτισσα - Η πιθανή ενδεκάδα του Όλτρα

Πανέτοιμη και αποφασισμένη για «ολική επανεκκίνηση» στο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται απόψε (19:00) στην «Αρένα» την Καρμιώτισσα για την 8η αγωνιστική και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να ξεκινήσει την αντεπίθεση της για... βαθμολογική αναρρίχηση.

Ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρητικά η ομάδα της Λάρνακας είναι το φαβορί κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις δύο πόντους και προβληματικές εμφανίσεις, όμως πάντα αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες και ήδη η ΑΕΚ την έχει... πατήσει αρκετές φορές στο ξεκίνημα του φετινού «μαραθωνίου».

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE