Φόνος Καλογερόπουλου: 22χρονος από τη Λάρνακα η τρίτη σύλληψη – Εντατικές οι έρευνες

Φόνος Καλογερόπουλου: 22χρονος από τη Λάρνακα η τρίτη σύλληψη – Εντατικές οι έρευνες

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, προχώρησε η χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το φόνο του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό. Πρόκειται για 22χρονο, κάτοικο Λάρνακας, εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 41 και 44 ετών.

Ο φόνος του Αθανάσιου Καλογερόπουλου διαπράχθηκε γύρω στις 8π.μ. της 30ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης καφεστιατορίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE