ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Μεταφορών: Διέταξε έρευνα για τη φωτιά σε σχολικό - Τι έδειξαν οι έρευνες για τα προηγούμενα περιστατικά

Υπ. Μεταφορών: Διέταξε έρευνα για τη φωτιά σε σχολικό - Τι έδειξαν οι έρευνες για τα προηγούμενα περιστατικά

Προβληματισμό εξέφρασε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εν κινήσει λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, στην Αγλαντζιά.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, είπε ότι πρόκειται για σοβαρό θέμα, καθώς είναι το τρίτο ή τέταρτο περιστατικό, με πυρκαγιά σε λεωφορείο.

Το πρώτο περιστατικό είναι ατύχημα, το δεύτερο είναι κακή συγκυρία, ενώ το τρίτο και τέταρτο παραπέμπει σε άλλα θέματα, δήλωσε ο Αλέξης Βαφεάδης.

Πρόσθεσε πως έχει ζητήσει από τα τρία εμπλεκόμενα Τμήματα του Υπουργείου Μεταφορών να διερευνήσουν το θέμα, σε συνεργασία με την Αστυνομία και να τον ενημερώσουν.

Ανέφερε ότι οι φωτιές στα λεωφορεία φαίνεται να ξεκινούν από ηλεκτρολογικά προβλήματα, τα οποία δεν ελέγχονται στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων.

Ο Υπουργός Μεταφορών είπε πως οι έρευνες στα προηγούμενα περιστατικά με λεωφορεία δεν έχουν καταδείξει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς κάηκαν ολοσχερώς.

Τόνισε ότι προτεραιότητα για το Υπουργείο αποτελεί η ασφάλεια του κοινού, γι αυτό και θα ζητήσει από την ιδιοκτήτρια εταιρεία να περάσει από έλεγχο όλα τα λεωφορεία της.

Πηγή: riknews.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη στην Έγκωμη: Επιβεβαιώθηκαν οι παράνομες μετατροπές στα διαμερίσματα - Οι άδειες που είχε τελικά το υποστατικό

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα - Οικογένειες με ανήλικα και βρέφη πεινάνε - Μπορείς να βοηθήσεις;Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top