ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τρεις σίγουροι τρόποι για να απολαύσετε Χριστούγεννα στο φουλ

Τρεις σίγουροι τρόποι για να απολαύσετε Χριστούγεννα στο φουλ

Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο όμορφες και αγαπημένες γιορτές του χρόνου.

Μας βάζουν σε ένα χαρούμενο vibe ζεστασιάς και θαλπωρής και μας θυμίζουν την αξία της οικογένειας, της αγάπης και της φιλίας. Τα Χριστούγεννα μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους, να ανταλλάξουμε δώρα και να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις.

Για να απολαύσετε την ομορφότερη περίοδο του χρόνου στο φουλ σας παρουσιάζουμε τρεις τρόπους που θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο γιορτινό πνεύμα.

Διακοσμήστε το σπίτι σας!

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπείτε στο εορταστικό κλίμα. Επίσης είναι η περίοδος όπου μπορείτε να το παρακάνετε άφοβα με τη διακόσμηση. Μη τη φοβηθείτε. Ποτέ τα γκι, οι μπάλες, τα φωτάκια και τα κεριά δεν είναι αρκετά! Ντύστε το σπίτι σας με γιορτινά χρώματα, όπως το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό, κρεμάστε λαμπάκια, στολίδια, γιρλάντες και οτιδήποτε άλλο βρείτε online ή σε καταστήματα και δημιουργήστε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα που θα σας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση μόλις μπείτε σπίτι.

Διασκεδάστε με την οικογένεια!

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας. Δείτε μαζί χριστουγεννιάτικες ταινίες (εκτός απ’ τις αναρίθμητες επιλογές του Netflix υπάρχουν και κλασικές όπως τα A Christmas Story, Home Alone και It’s a Wonderful Life), απολαμβάνοντας μπισκότα που θα φτιάξετε παρέα και ζεστή σοκολάτα. Μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια, να πείτε ιστορίες γύρω από το τζάκι, έχοντας πάντα διακριτικά το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο soundtrack με Mariah Carey και Δέσποινα Βανδή στο repeat.

Επισκεφθείτε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό

H Κύπρος είναι γεμάτη με Χριστουγεννιάτικα χωριά που προσφέρουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία. Εκεί μπορείτε να διασκεδάσετε με την οικογένειά σας, να κάνετε ψώνια, να δοκιμάσετε παραδοσιακά γιορτινά εδέσματα και να απολαύσετε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, έθιμα και χάπενινγκ.

Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά της Κύπρου βρίσκονται κυρίως σε ορεινά χωριά, όμως υπάρχει ένα που προσφέρει μια διαφορετική γιορτινή εμπειρία δίπλα στη θάλασσα!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας επέστρεψε και φέτος ακόμη πιο ανανεωμένο και μαγικό από ποτέ. Μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο χωριό με εντυπωσιακή διακόσμηση – η οποία λειτουργεί βεβαίως και ως instagrammable spot - ξεχωριστές γεύσεις και μυρωδιές που σίγουρα θα ξυπνήσουν το παιδί μέσα μας.

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο market με διάφορες λιχουδιές και χειροτεχνίες, υπάρχει ένα πλούσιο εορταστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα και happenings για μικρούς και μεγάλους – με έμφαση στις Παρασκευές και στα Σαββατοκύριακα - και με αποκορύφωμα την μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τον Hovig. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top