ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και ισχυροί άνεμοι στο... μενού - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Βροχές και ισχυροί άνεμοι στο... μενού - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Σήμερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές στο δυτικό μισό του νησιού, παρόλο που αρχικά στις περισσότερες περιοχές του ανατολικού μισού ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά από το απόγευμα, οι μεμονωμένες βροχές στα δυτικά εξασθενούν και σταματούν.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται αύριο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά μέτριοι και παροδικά στα νότια και στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις σε δυτικές περιοχές. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, παρόλο που αρχικά σε προσήνεμες παράλιες περιοχές, θα πνέουν τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ανήμερα Θεοφάνια, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το απόγευμα. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ κατά διαστήματα θα εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση, για να συνεχίσει όμως να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top