ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησαν τα Έργα Αναβάθμισης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας - Πότε αναμένουν να ολοκληρωθούν

Ξεκίνησαν τα Έργα Αναβάθμισης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας - Πότε αναμένουν να ολοκληρωθούν

Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, έχει ήδη ξεκινήσει, με τις εργασίες να πραγματοποιούνται ήδη εντός του χώρου και να αναμένεται να ολοκληρωθούν στους επόμενους 20 μήνες.

Το εν λόγω έργο αποτελεί μέρος μίας σειράς έργων αναβάθμισης, ανάπτυξης και επέκτασης των υποδομών του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Αποτέλεσμα των πιο πάνω εργασιών θα είναι η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου χώρου παροχής Πρώτων Βοηθειών ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών μηνών. Οι εργασίες περιλαμβάνουν επίσης την δημιουργία Νέας Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων, Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας, ολική ανακαίνιση του Ακτινολογικού Τμήματος και γραφειακών χώρων.

Ο ΟΚΥπΥ έχει ήδη προχωρήσει σε ειδικές διαρρυθμίσεις για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση του κοινού που επισκέπτεται το Νοσοκομείο και καλεί το κοινό να επιδείξει κατανόηση κατά την διάρκεια των εργασιών. Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του Νοσοκομείου, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους της Λάρνακας και της ευρύτερης περιοχής, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Σημειώνεται ότι ο χώρος που καταλαμβάνει τώρα το ΤΑΕΠ ανέρχεται στα 310m² και με την ολοκλήρωση των εργασιών θα αυξηθεί στα 1115m². Ο χώρος που θα δημιουργηθεί θα συνάδει με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας, ακολουθώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές των νοσηλευτηρίων και λαμβάνοντας υπόψιν τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων.

Προσηλωμένος στον στόχο του για συνεχή πρόοδο, αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών του βάσει του Στρατηγικού του Σχεδιασμού, ο ΟΚΥπΥ προχωρά με εντατικούς ρυθμούς σε σειρά έργων αναβάθμισης διασφαλίζοντας την παροχή ποιοτικής φροντίδας υγείας σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top