ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Trust Cyprus Insurance: Επέλεξε την μαγευτική Αθήνα για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους που διακρίθηκαν το 2023

Trust Cyprus Insurance: Επέλεξε την μαγευτική Αθήνα για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους που διακρίθηκαν το 2023

Την μαγευτική Αθήνα επέλεξε η Trust Cyprus Insurance για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους που διακρίθηκαν το 2023.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από τις 26 -28 Ιανουαρίου 2024. Τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους συνόδευσε στο ταξίδι ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Χρίστος Χριστοδούλου, ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Πιστωτικού Ελέγχου κ. Γιάννος Παλάζης και ο Ανώτερος Διευθυντής Εργασιών & Ανάπτυξης κ. Γιώργος Κωνσταντίνου. Στο ταξίδι συμμετείχαν επίσης και μέλη του Διοικητικού Προσωπικού της Trust.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την γραφική Αθήνα, να περπατήσουν στα ιστορικά στενά ενώ δεν παρέλειψαν να απολαύσουν την υψηλή γαστρονομία της γεμίζοντας ένα τριήμερο με εικόνες και γεύσεις.

Η Εταιρία δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, η οποία δίνει πάντοτε προστιθέμενη αξία σε κάθε ταξίδι της, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες.

Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων διαβεβαιώνοντας ότι το 2024 θα είναι και πάλι μια επιτυχημένη χρονιά για την Trust Cyprus Insurance, όπου Διοίκηση, Διοικητικό Προσωπικό αλλά και Δίκτυο Πωλήσεων θα βαδίσουν μαζί ανεβάζοντας την Trust στο υψηλότερο βάθρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας .

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top