ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Trust Cyprus Insurance: Επέλεξε την μαγευτική Αθήνα για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους που διακρίθηκαν το 2023

Trust Cyprus Insurance: Επέλεξε την μαγευτική Αθήνα για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους που διακρίθηκαν το 2023

Την μαγευτική Αθήνα επέλεξε η Trust Cyprus Insurance για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους που διακρίθηκαν το 2023.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από τις 26 -28 Ιανουαρίου 2024. Τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους συνόδευσε στο ταξίδι ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Χρίστος Χριστοδούλου, ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Πιστωτικού Ελέγχου κ. Γιάννος Παλάζης και ο Ανώτερος Διευθυντής Εργασιών & Ανάπτυξης κ. Γιώργος Κωνσταντίνου. Στο ταξίδι συμμετείχαν επίσης και μέλη του Διοικητικού Προσωπικού της Trust.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την γραφική Αθήνα, να περπατήσουν στα ιστορικά στενά ενώ δεν παρέλειψαν να απολαύσουν την υψηλή γαστρονομία της γεμίζοντας ένα τριήμερο με εικόνες και γεύσεις.

Η Εταιρία δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, η οποία δίνει πάντοτε προστιθέμενη αξία σε κάθε ταξίδι της, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες.

Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων διαβεβαιώνοντας ότι το 2024 θα είναι και πάλι μια επιτυχημένη χρονιά για την Trust Cyprus Insurance, όπου Διοίκηση, Διοικητικό Προσωπικό αλλά και Δίκτυο Πωλήσεων θα βαδίσουν μαζί ανεβάζοντας την Trust στο υψηλότερο βάθρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top