ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Philip Morris Cyprus πιστοποιείται ως Great Place to Work για 2η συνεχή χρονιά

Η Philip Morris Cyprus πιστοποιείται ως Great Place to Work για 2η συνεχή χρονιά

H Philip Morris Cyprus απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® - Certified™ για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά από διεξοδική αξιολόγηση που διενεργήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Cyprus. Η ανανέωση της πιστοποίησης επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική κουλτούρα της Philip Morris Cyprus, που βασίζεται στις αρχές της συμπερίληψης και διαφορετικότητας και στόχο έχει τη συνεχή εκμάθηση, αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων της.

Η εστίαση της Philip Morris Cyprus στη συμπερίληψη και διαφορετικότητα αναδεικνύεται ξεκάθαρα στην έρευνα αφού το σύνολο των ανθρώπων της (100%) πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται δίκαια ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή/και σεξουαλικού προσανατολισμού. Παράλληλα, η έμφαση στην κοινωνική αλληλεπίδραση και διαφάνεια αξιολογείται επίσης υψηλά αφού η δικαιοσύνη (98%), η συντροφικότητα (98%) και η συμπεριφορά της ηγεσίας (97%) είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την Philip Morris Cyprus στα μάτια των ανθρώπων της.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Philip Morris Cyprus, κ. Σταύρος Δρακουλαράκος, ανέφερε: «Νιώθω χαρούμενος και περήφανος, για τη δεύτερη διαδοχική πιστοποίηση της Philip Morris Cyprus ως Great Place to Work, γιατί μέσα σε μόλις 2.5 χρόνια παρουσίας στην Κυπριακή αγορά καταφέραμε να γίνουμε σημείο αναφοράς ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες της χώρας. Ο πήχης για την επόμενη χρονιά παραμένει υψηλός, γεγονός που μας γεμίζει ευθύνη και έμπνευση ώστε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που έχει πλέον η ομάδα της Philip Morris Cyprus».

Η διαδικασία αξιολόγησης διενεργείται μέσω ενός δομημένου και ανώνυμου ερωτηματολογίου (Trust Index) για περισσότερα από 30 χρόνια, το οποίο αποστέλλεται απευθείας προς τους εργαζόμενους και διερευνά σημαντικές πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος όπως αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια και συντροφικότητα.

Σχετικά με τη Philip Morris Cyprus

Η Philip Morris Cyprus είναι θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI), κορυφαίας εταιρείας καπνού παγκοσμίως, με προϊόντα που διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες και ένα ευρύτατο ανθρώπινο δυναμικό άνω των 79,800 εργαζομένων. Η PMI ηγείται ενός μετασχηματισμού στη βιομηχανία καπνικών προϊόντων για τη δημιουργία ενός μέλλοντος χωρίς καπνό τσιγάρου και, τελικά, την αντικατάσταση των τσιγάρων με καλύτερα και επιστημονικά τεκμηριωμένα εναλλακτικά προϊόντα προς όφελος των ενηλίκων καπνιστών, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα συνέχιζαν να καπνίζουν τσιγάρα. Η Ρhilip Morris Cyprus ιδρύθηκε το 2021 στην Κύπρο για την υποστήριξη της εμπορικής διανομής των προϊόντων της PMI στη χώρα. Απασχολεί άμεσα και έμμεσα 100 εργαζόμενους εκ των οποίων το 70% είναι Κύπριοι και Κύπριες. Το 50% των ανθρώπων της εταιρείας είναι γυναίκες, ακόμη και στις ανώτερες διοικητικές θέσεις. Όραμα της εταιρείας είναι μέχρι το 2030 η Κύπρος να έχει περιθωριοποιήσει τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος βάζοντας το τσιγάρο εκεί που του ανήκει, στα μουσεία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top