ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Μ. ΑΒΒΑΚΟΥΜ - ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Ταμασού μιλούσε για κομπογιαννίτες, απατεώνες που χρησιμοποιούν τα Θεία για αυτοπροβολή και κέρδος

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Μ. ΑΒΒΑΚΟΥΜ - ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Ταμασού μιλούσε για κομπογιαννίτες, απατεώνες που χρησιμοποιούν τα Θεία για αυτοπροβολή και κέρδος

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τις μαρτυρίες για σκάνδαλο στην Μονή Οσίου Αββακούμ με τους δύο Αρχιμανδρίτες.

Το Themaonline, έψαξε και βρήκε την εκπομπή αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, στην οποία ο δημοσιογράφος της εκπομπής «24 ώρες», Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου προέβαλε και στήριξε την προσπάθεια ανέγερσης της Μονής Οσίου Αββακούμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκάνδαλο στη Μονή Οσίου Αββακούμ: Χωρίς άδειες για εράνους από το 2021 – Τι προνοεί ο νόμος

Στην ίδια εκπομπή, ο δημοσιογράφος, είχε πάρει συνέντευξη και από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, κ.κ. Ησαΐα, ο οποίος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «υπάρχει πάντοτε μια επιφυλακτικότητα διότι έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι υπάρχουν κομπογιαννίτες, υπάρχουν απατεώνες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να επιδιώξουν το προσωπικό συμφέρον όφελος, αυτοπροβολή και οικονομικό κέρδος».

Πολλές φορές, σημείωσε, «τους βλέπουμε και τους συναντούμε και χρησιμοποιούν τα Θεία για να επιτύχουν αυτούς τους σκοπούς».

«Τα άδικα όμως ουκ ευλογούνται» και συνέχισε, αυτό που καταφέρνουν είναι να σκανδαλίσουν τον κόσμο και να ενσπείρουν το πνεύμα της αμφισβήτησης.

Στην πραγματικότητα, δήλωσε, το θαύμα υπάρχει και το βιώνουμε ως εκκλησία και όταν βιώσουμε πραγματικά γεγονότα, είναι μια πνευματική πανήγυρις μεγάλων διαστάσεων που συγκλονίζει τους ανθρώπους.

Τέλος ανέφερε ότι, «η κοινωνία μας άρχισε να αναγνωρίζει το πραγματικό από το ψεύτικο».

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top