LIKE ONLINE

Οι σχέσεις αυτών των ζωδίων βελτιώνονται κατά πολύ τις επόμενες ημέρες

Οι σχέσεις αυτών των ζωδίων βελτιώνονται κατά πολύ τις επόμενες ημέρες

Την εβδομάδα 11 – 17 Μαρτίου 2024, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις αντιξοότητες και τα αντικρουόμενα συμφέροντα φέρνει μαζικές βελτιώσεις στην ερωτική ζωή, τουλάχιστον για μερικά ζώδια.

Αυτό σημαίνει ότι στις ερωτικές σχέσεις, ενώ πολλά από αυτά που μοιραζόμαστε με τον σύντροφό μας εξαρτώνται από τη συμβατότητα, συχνά δεν είμαστε συγχρονισμένοι όταν πρόκειται για τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα.

Πολύ συχνά είναι πιθανό να νιώθουμε πολύ έντονα ότι θέλουμε το δικό μας χώρο, για να απολαμβάνουμε όσα μας αρέσουν. Αυτή η εβδομάδα, ωστόσο, φέρνει πιο κοντά την ιδέα του να μοιραστούμε τον χώρο και το μυαλό μας, για να δούμε αν η εξερεύνηση των ενδιαφερόντων μας με έναν σύντροφο δεν είναι και τόσο άσχημο.

Αυτό που δεν θεωρούσαμε ιδανικό κάποτε είναι κάτι παραπάνω από εφικτό σε έναν κόσμο όπου οι διελεύσεις είναι παρατεταγμένες για να μας βοηθήσουν, όπως θα δούμε να συμβαίνει για τρία ζώδια, όταν διανύουμε τη στοργική και βοηθητική παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς, της Σελήνης σε σύνοδο με τον Δία και του τριγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα.

Η ενέργεια του Κρόνου αναπτύσσεται προς το τέλος της εβδομάδας, γεγονός που μπορεί να μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το αν, τελικά, θέλουμε ή όχι να μοιραστούμε τα πάθη μας με τους συντρόφους μας, αλλά το φως του Ήλιου από τους Ιχθύς θα μας δείξει ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. Ποιος ξέρει, ίσως όντως υπάρχει κάτι στο να είναι κάποιος ανοιχτόμυαλος και πρόθυμος να δοκιμάσει κάτι διαφορειτκό με έναν ερωτικό σύντροφο.

Δίδυμοι

Αυτή την περίοδο είστε σε θέση να αξιολογήσετε όσα έχετε ζήσει και σας έχουν γίνει μαθήματα. Πλέον, ξέρετε πως όσα ζήσατε δεν ήταν μάταια. Καταλαβαίνετε τι λειτουργεί για εσάς και δεν είστε διατεθειμένες να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά. Αυτή η εβδομάδα σάς φέρνει τύχη στον έρωτα απλά και μόνο επειδή δεν αισθάνεστε την ανάγκη να πιέσετε την κατάσταση. Αυτή είναι απλώς η αρχή μιας νέας «συνήθειας» για εσάς, η οποία περιλαμβάνει το να αφήνετε το σύντροφό σας να εκφραστεί. Αυτές τις ημέρες μαθαίνετε την τέχνη της ακρόασης, και με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να δίνει ώθηση στα πράγματα, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι τα λόγια που θα βγουν από το στόμα του συντρόφου σας θα είναι ευγενικά και στοργικά. Το μεγαλύτερο μάθημα αυτής της εβδομάδας, όμως, είναι το ότι πλέον καταλαβαίνετε ότι τα απλά πράγματα έχουν αξία. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσπάθεια, αλλά η ανταμοιβή αξίζει.

Καρκίνος

Γενικά, σας αρέσει να κρατάτε πράγματα για εσάς και δεν μοιράζεστε τα πάντα με τους άλλους, ούτε ακόμα και με τον σύντροφό σας. Έχετε, όμως, αρχίσει να αναρωτιέστε αν όλα αυτά έχουν αξία, αφού το ταίρι σας δεν έχει δώσει δείγματα «παραβίασης» των ορίων που έχετε θέσει. Αυτή την εβδομάδα, θα παρατηρήσετε πόσο σέβεται εσάς και τους τρόπους σας. Αυτό θα σας βάλει στον πειρασμό να του δείξετε ένα μέρος από αυτά που αποκρύπτατε όλο αυτό το διάστημα. Έπειτα από αυτή σας την κίνηση σάς σέβεται περισσότερο, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δείχνετε ένα κομμάτι του εαυτού σας, το οποίο δεν έχετε δείξει αλλού. Έτσι, νιώθετε πως έχετε ακόμα τον έλεγχο, χωρίς να αγχώνεστε για το αν θα σας σεβαστούν ή όχι. Εξακολουθείτε να είστε ο εαυτός σας, μόνο που τώρα, συνειδητοποιείτε ότι είναι πολύ ωραίο να έχετε κάποιον εκεί για να τα μοιραστείτε όλα, σε περίπτωση που το θελήσετε.

Υδροχόος

Γνωρίζετε εδώ και λίγο καιρό ότι το πιθανότερο είναι να πρέπει να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο όσον αφορά το τι δείχνετε στο σύντροφό σας, καθώς έχετε φτάσει να κρατάτε πολύ σφιχτά αυτό που θεωρείτε πολύτιμο. Παρόλο που ο σύντροφός σας δεν έχει αναφέρει τίποτα, ξέρετε ότι και εκείνος έχει αναρωτηθεί γιατί «κλείνεστε» σε στιγμές που νομίζει ότι είστε έτοιμοι να μιλήσετε ανοιχτά για όλα. Ωστόσο, τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι τόσο κακό να είστε πιο χαλαρές και ανοιχτές προς το ταίρι σας. Πλέον, έχετε μια ανανεωμένη άποψη για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, η οποία όντως υπάρχει τόσο γύρω σας όσο και στη ζωή σας. Παρ’ ότι νιώθετε ευγνωμοσύνη για όλο αυτό συνεχίζετε να κρατάτε κάποια πράγματα για εσάς, αλλά πλέον καταλαβαίνετε ότι η ιδιωτικότητά σας είναι σεβαστή και κανείς δεν παραβιάζει τα όριά σας. Με λίγα λόγια η αρχή σας για την ελευθερία μεταξύ των ανθρώπων εφαρμόζεται στη σχέση σας και αυτό σας χαροποιεί πολύ.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top