ΔΙΕΘΝΗ

Kέιτ Μίντλετον: «Συγγνώμη λάθος» για την πειραγμένη φωτογραφία - «Πειραματίστηκα με το μοντάζ...»

Kέιτ Μίντλετον: «Συγγνώμη λάθος» για την πειραγμένη φωτογραφία - «Πειραματίστηκα με το μοντάζ...»

Η Kέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της για την Ημέρα της Μητέρας - καθώς ζητά συγγνώμη «για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της για την Ημέρας της Μητέρας και ζήτησε συγγνώμη για «όποια σύγχυση» προκάλεσε στους πιστούς και την κοινή γνώμη.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας»

Η ανακοίνωσή της ήρθε μετά το σάλο που προκάλεσε η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την επέμβαση της εν μέσω ισχυρισμών ότι είχε τροποποιηθεί ψηφιακά.

Η εικόνα της Κέιτ και των παιδιών της, που σύμφωνα με το παλάτι τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης, αποσύρθηκε ωστόσο άρον άρον από τα διεθνή πρακτορεία την ίδια μέρα, λόγω ανησυχιών ότι η εικόνα είχε παραποιηθεί.

Εκπρόσωπος του πρακτορείου PA είπε: «Όπως και άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το PA Media εξέδωσε χθες την εικόνα που παρείχε το Παλάτι του Κένσινγκτον της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και των παιδιών της.

Έχουμε αντιληφθεί τις ανησυχίες σχετικά με την εικόνα, κάναμε αναφορά χθες βράδυ και ξεκαθαρίσαμε ότι ζητούσαμε επείγουσα διευκρίνιση σχετικά με την εικόνα από το Παλάτι του Κένσινγκτον. Ελλείψει αυτής της διευκρίνισης, αποσύρουμε την εικόνα από την υπηρεσία μας».

Η PA ακολουθεί το AP, το Reuters, το Getty Images, το AFP και το EPA ως το έκτο πρακτορείο που είχε απομακρύνει άρον άρον την εικόνα της μελλοντικής βασίλισσας.

Η φωτογραφία της πριγκίπισσας είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε από τότε που εισήχθη στην Κλινική του Λονδίνου, το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου ο βασιλιάς υποβλήθηκε σε θεραπεία για διόγκωση προστάτη, για προγραμματισμένη επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου.

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top