ΗΠΑ: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον σύντροφό της - Την πάτησε με το αυτοκίνητο αφού καβγάδισαν

ΗΠΑ: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον σύντροφό της - Την πάτησε με το αυτοκίνητο αφού καβγάδισαν

Φρικτό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της βρήκε η 21χρονη Αναστάζια Ρέιμπορν στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ όταν ο 31χρονος Άντονι Κούπερ την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την έριξε σε τοίχο μετά από καβγά που είχαν.


Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, την τραυμάτισε θανάσιμα αφού η 21χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο και τον αποκάλεσε «γ@@@μενη σκύλα».

O 31χρονος δράστης

ipa-drastis

Όπως αναφέρεται στα ίδια έγγραφα ο Κούπερ τότε πάτησε γκάζι «χτυπώντας με μεγάλη ταχύτητα την Ρέιμπορν πετώντας την στον τοίχο».

Ο 31χρονος και η 21χρονη είχαν αποκτήσει μια κόρη δύο ετών.

«Δεν τον είχα συμπαθήσει ποτέ» δήλωσε η αδερφή του θύματος για τον 31χρονο ο οποίος είχε γνωριστεί με τη σύντροφό του πριν από τέσσερα χρόνια.

Το 21χρονο θύμα

ipa-thimaw
ipa-thima

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE