ΔΙΕΘΝΗ

Νέο βιβλίο που «καίει» την οικογένεια Τραμπ ετοιμάζει η ανιψιά του

Νέο βιβλίο που «καίει» την οικογένεια Τραμπ ετοιμάζει η ανιψιά του

Η Μαίρη Τραμπ, η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία έγραψε ένα μπεστ σέλερ για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και τη δυσλειτουργική οικογένειά του, θα εκδώσει φέτος ένα δεύτερο βιβλίο με απομνημονεύματα. «Σας είπα τι προκάλεσε στον Ντόναλντ το να μεγαλώνει σε αυτή την οικογένεια», έγραψε η Μαίρη Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη και πρόσθεσε ότι «τώρα λέω την ιστορία του τι έκανε στον πατέρα μου και σε μένα».


Ο τίτλος του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου (δύο μήνες πριν από τις εκλογές) είναι «Ποιος θα μπορούσε ποτέ να σε αγαπήσει: Οικογενειακά Απομνημονεύματα».

Ο εκδότης St Martin's Press χαρακτήρισε το βιβλίο «σπαρακτικά απομνημονεύματα ενός πατέρα, μιας μητέρας, της εξορίας μιας οικογένειας και της τοξικής δυναμικής που διαμορφώνει το μέλλον μας».

MARY_TRUMP_NIECE__4_
Η ανιψιά του Αμερικανού προέδρου, Μαίρη Τραμπ, διδάκτωρ κλινικής ψυχολογίας και συγγραφέας του βιβλίου «Too Much And Never Enough» (Υπερβολικά Πολλά Και Ποτέ Αρκετά)

 

Η 58χρονη Τραμπ, που είναι ψυχολόγος, είναι η κόρη του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου αδελφού του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 42 ετών το 1981, έπειτα από αγώνα με τον εθισμό στο αλκοόλ.

Κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο το 2020, όταν ο θείος της διεκδικούσε την επανεκλογή του στην προεδρία. Ο Τραμπ την αποκάλεσε «ασταθή ανιψιά ... που δίκαια την αποφεύγουν, την περιφρονούν και τη χλευάζουν μια ζωή». Είπε ακόμη ότι δεν την συμπάθησε «ούτε ο πολύ καλός και στοργικός παππούς της!», δηλαδή ο πατέρας του Τραμπ, ο Νεοϋορκέζος εργολάβος ακινήτων Φρεντ Τραμπ ο πρεσβύτερος.

Προσπάθησε μάλιστα ο Τραμπ να εμποδίσει την έκδοση αλλά δεν τα κατάφερε: το βιβλίο πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου η Μαίρη Τραμπ έχει γίνει πολιτική σχολιάστρια και αντίπαλος του θείου της, ο οποίος διεκδικεί για άλλη μια φορά την προεδρία ως μοναδικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top