«Έσφαξε με το γάντι» τον Πελεκάνο ο Δίπλαρος: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας»

«Έσφαξε με το γάντι» τον Πελεκάνο ο Δίπλαρος: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας»

Τα δικά του «πυρά» προς τον Μάριο Πελεκάνο εξαπέλυσε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, μετά την τελευταία εξέλιξη, δηλαδή την συμπερίληψη του στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», ο Ευθύμιος Δίπλαρος, διερωτήθηκε αρχικά πώς μπορεί το ΕΛΑΜ να μιλά για ευρωπαϊκό χαρακτήρα, ενώ τόνισε ότι: «Θα έπρεπε όλοι να είχαμε διδαχθεί από τον Γλαύκο Κληρίδδη. Θα έπρεπε να μάθουμε να δίνουμε εκτός από το να παίρνουμε».

Συνέχισε δηλώνοντας ότι: «Οι δικαιολογίες που αναφέρονται απέχουν από την πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας. Ρίχνουν νερό στο μύλο του ΑΚΕΛ και προσπαθούν να ρίξουν τον ΔΗΣΥ δεύτερη πολιτική δύναμη»

Τέλος ανέφερε ότι ο Μάριος Πελεκάνος έχει ήδη διαγραφεί από τον ΔΗΣΥ, από την ώρα που άρχισε να μιλά με το ΕΛΑΜ.

Δείτε όσα είπε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE