«Έσφαξε με το γάντι» τον Πελεκάνο ο Δίπλαρος: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας»

«Έσφαξε με το γάντι» τον Πελεκάνο ο Δίπλαρος: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας»

Τα δικά του «πυρά» προς τον Μάριο Πελεκάνο εξαπέλυσε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, μετά την τελευταία εξέλιξη, δηλαδή την συμπερίληψη του στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», ο Ευθύμιος Δίπλαρος, διερωτήθηκε αρχικά πώς μπορεί το ΕΛΑΜ να μιλά για ευρωπαϊκό χαρακτήρα, ενώ τόνισε ότι: «Θα έπρεπε όλοι να είχαμε διδαχθεί από τον Γλαύκο Κληρίδδη. Θα έπρεπε να μάθουμε να δίνουμε εκτός από το να παίρνουμε».

Συνέχισε δηλώνοντας ότι: «Οι δικαιολογίες που αναφέρονται απέχουν από την πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας. Ρίχνουν νερό στο μύλο του ΑΚΕΛ και προσπαθούν να ρίξουν τον ΔΗΣΥ δεύτερη πολιτική δύναμη»

Τέλος ανέφερε ότι ο Μάριος Πελεκάνος έχει ήδη διαγραφεί από τον ΔΗΣΥ, από την ώρα που άρχισε να μιλά με το ΕΛΑΜ.

Δείτε όσα είπε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE