«Έσφαξε με το γάντι» τον Πελεκάνο ο Δίπλαρος: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας»

«Έσφαξε με το γάντι» τον Πελεκάνο ο Δίπλαρος: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας»

Τα δικά του «πυρά» προς τον Μάριο Πελεκάνο εξαπέλυσε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, μετά την τελευταία εξέλιξη, δηλαδή την συμπερίληψη του στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», ο Ευθύμιος Δίπλαρος, διερωτήθηκε αρχικά πώς μπορεί το ΕΛΑΜ να μιλά για ευρωπαϊκό χαρακτήρα, ενώ τόνισε ότι: «Θα έπρεπε όλοι να είχαμε διδαχθεί από τον Γλαύκο Κληρίδδη. Θα έπρεπε να μάθουμε να δίνουμε εκτός από το να παίρνουμε».

Συνέχισε δηλώνοντας ότι: «Οι δικαιολογίες που αναφέρονται απέχουν από την πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κίνηση πικρίας. Ρίχνουν νερό στο μύλο του ΑΚΕΛ και προσπαθούν να ρίξουν τον ΔΗΣΥ δεύτερη πολιτική δύναμη»

Τέλος ανέφερε ότι ο Μάριος Πελεκάνος έχει ήδη διαγραφεί από τον ΔΗΣΥ, από την ώρα που άρχισε να μιλά με το ΕΛΑΜ.

Δείτε όσα είπε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE