ΔΗΣΥ για Πελεκάνο: «Οι φθηνοί τακτικισμοί του ΕΛΑΜ για πρόσκαιρη αλίευση ψήφων, ουσιαστικά ενισχύουν το ΑΚΕΛ»

ΔΗΣΥ για Πελεκάνο: «Οι φθηνοί τακτικισμοί του ΕΛΑΜ για πρόσκαιρη αλίευση ψήφων, ουσιαστικά ενισχύουν το ΑΚΕΛ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τον Μάριο Πελεκάνο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων «Μέχρι προχτές ο Μάριος Πελεκάνος αντιπαρατίθετο με το ΕΛΑΜ στα Μέσα Ενημέρωσης. Λυπούμαστε που σήμερα αποφάσισε, για προσωπικούς του λόγους, να απογοητεύσει όσους τον εμπιστεύτηκαν».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό γνωρίζουμε καλά τις αρχές και τις αξίες μας, και τι μας διακρίνει από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Σχετικά με τη Δημοκρατία, την Ευρώπη, το κυπριακό, τις ατομικές ελευθερίες, την οικονομία και την κοινωνία, πιστοί στην ιδρυτική μας διακήρυξη.

Με το ΕΛΑΜ, όπως και με το ΑΚΕΛ, μας χωρίζουν αγεφύρωτες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές.

Μέχρι προχτές ο Μάριος Πελεκάνος αντιπαρατίθετο με το ΕΛΑΜ στα Μέσα Ενημέρωσης. Λυπούμαστε που σήμερα αποφάσισε, για προσωπικούς του λόγους, να απογοητεύσει όσους τον εμπιστεύτηκαν.

Οι φθηνοί τακτικισμοί του ΕΛΑΜ για πρόσκαιρη αλίευση ψήφων, ουσιαστικά ενισχύουν το ΑΚΕΛ.

Ο Συναγερμικός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει την Παράταξή του.  Με δύναμή του τα χιλιάδες στελέχη του, ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι και πάλι η πρώτη και πρωταγωνιστική δύναμη του τόπου.

Όπως σε κάθε περίπτωση που μέλος μας θέτει υποψηφιότητα με άλλο κόμμα, έτσι και ο κ. Πελεκάνος αφαιρείται αυτόματα από το αρχείο μελών της Παράταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE