ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού «τρέχει» με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Ο ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού «τρέχει» με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, o ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, που θα διοργανωθεί στις 13 και 14 Απριλίου, καλύπτεται με την Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - της μεγαλύτερης Εταιρείας Γενικού Κλάδου στην Ασφαλιστική Βιομηχανία της Κύπρου.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ως Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, παρέθεσε στις 3 Απρίλιου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης στη Λεμεσό, το Media Cocktail Event στους διοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές, εμπλεκόμενους φορείς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στον χαιρετισμό του, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ανέφερε ότι είναι χρέος των μεγάλων και ισχυρών επιχειρήσεων του τόπου, να αναλαμβάνουν σημαντικό μερίδιο κοινωνικής ευθύνης και οφείλουν να επιστρέφουν αξία στην κοινωνία, μέσα από δράσεις, που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες. Για την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της, η υποστήριξη θεσμών με ισχυρό κοινωνικό αντίκρισμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, διαχρονικά στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού. Σε αυτές εντάσσεται και φέτος ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού. Μία διοργάνωση που προωθεί και προβάλλει τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, τη Λεμεσό και την Κύπρο, σε όλο τον κόσμο.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένει και φέτος να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς απ’ όλη την Κύπρο και το εξωτερικό. Περιλαμβάνει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με διάφορες διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com

Για να είστε συνεχώς ενήμεροι για τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ακολουθείτε:

www.facebook.com/limassolmarathon/

www.instagram.com/limassolmarathon/

www.youtube.com/user/CyprusMarathon

https://twitter.com/RunLimassol

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top