ΑΣΦΑΛΕΙΑ

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Παγκύπριο Συνέδριο 2024 - « Θωρακίζουμε το σήμερα...κτίζουμε το αύριο»

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Παγκύπριο Συνέδριο 2024 - « Θωρακίζουμε το σήμερα...κτίζουμε το αύριο»

«Θωρακίζουμε το σήμερα...κτίζουμε το αύριο!» ήταν ο τίτλος του φετινού Παγκύπριου Συνεδρίου της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου, στην Αγία Νάπα.

Συμμετείχαν πάνω από 300 σύνεδροι, ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Δικτύου Πωλήσεων και στελέχη της Εταιρείας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές παρουσιάσεις για τον οικονομικό, ασφαλιστικό και τεχνολογικό τομέα, καθώς και τα αποτελέσματα εξειδικευμένης έρευνας με ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και σε μια ανατρεπτική βιωματική εκπαίδευση με θέμα "City Build".

Στόχος της ήταν η ενίσχυση της δημιουργικότητας, του ορθού προγραμματισμού και η ανάδειξη της δύναμης της συλλογικότητας. Οι σύνεδροι έζησαν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη ενθουσιασμό, όπου αναδείχθηκαν οι αξίες της ομαδικότητας, του επαγγελματισμού, της ενσυναίσθησης και της συνεργασίας. Αξίες που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και αποτελούν θεμέλια της πορείας της Εταιρείας όπου, για ακόμη μια χρονιά, βρέθηκε στην κορυφή της ασφαλιστικής βιομηχανίας γενικού κλάδου του τόπου.

O Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, στο χαιρετισμό του ανέφερε πως «την τελευταία δεκαετία, παρά τις αντίξοες συνθήκες οικονομικών, υγειονομικών κι άλλων μεγάλων κρίσεων, οι Εταιρείες του Ομίλου, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, έχουν κατακτήσει, για 10 συνεχόμενες χρονιές, την πρώτη θέση στην παραγωγή νέων ασφαλίστρων ζωής και ασφαλίστρων γενικού κλάδου αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της στρατηγικής που έχει χαραχθεί και της σκληρής κοινής προσπάθειας τής ιδιαίτερα ικανής διευθυντικής μας ομάδας, των εξειδικευμένων επαγγελματιών - εργαζομένων μας και του κορυφαίου δικτύου των ασφαλιστικών μας συμβούλων σε όλη την Κύπρο. Με την αφοσίωση και σκληρή δουλειά όλων, καταφέραμε να είμαστε πρώτοι στον κρίσιμο δείκτη της αξιοπιστίας, που καθορίζει και τη σχέση εμπιστοσύνης ενός πελάτη με μια Ασφαλιστική Εταιρεία. Είμαστε προσηλωμένοι στους στρατηγικούς μας στόχους, στην ανάπτυξη των εργασιών, την ενδυνάμωση της τεχνολογίας και την καλύτερη δυνατή, ολιστική, εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2023, παρουσίασε στους συνέδρους ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του στους συνεργάτες του δικτύου και στο προσωπικό της Εταιρείας. Ανέλυσε επίσης τα παραγωγικά δεδομένα της αγοράς σε συσχετισμό με αυτά της Εταιρείας και ανάφερε ότι η παραμονή στην πρώτη θέση της Αγοράς Γενικού Κλάδου Ασφαλίσεων είναι μια τεράστια επιτυχία που καταδεικνύει ότι η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παραμένει η πρώτη επιλογή για ασφάλειες Γενικού Κλάδου στην Κύπρο. Αφού επεξήγησε τις κύριες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Εταιρεία για το 2024, ανέλυσε την στρατηγική διαχείρισής τους που σκοπεύει στην ενίσχυση της επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Χάρης Ν. Παστίδης, παρουσίασε τα παραγωγικά αποτελέσματα του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας, αναφέροντας ότι με τη συστηματική, μεθοδική και παραγωγική εργασία, έχουν υπερ-καλυφθεί οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι που τέθηκαν. Αυτό, όπως εξήγησε, απορρέει από την στοχοπροσήλωση, το πάθος, τη συνεχή προσπάθεια και τον επαγγελματισμό, που διακρίνουν τόσο το Δίκτυο Πωλήσεων όσο και το Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρείας.

Το βράδυ, σε μια ειδική εκδήλωση, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τίμησε και βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της που ξεχώρισαν με εντυπωσιακές επιδόσεις το 2023. Επιδόσεις που οι αριθμοί τους μετατρέπονται σε στοιχεία σιγουριάς και εμπιστοσύνης για τους ασφαλισμένους της Εταιρείας.

Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, θωρακίζει το σήμερα κτίζοντας το αύριο, για τους εργαζομένους της, τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φόνος στην Ανθούπολη:  «Μίλησε» η νεκροτομή του 34χρονου Δημήτρη Ανδρονίκου – Όσα κατέδειξε

Τροχαίο στη Λάρνακα: Διασωληνωμένος ο 30χρονος μοτοσικλετιστής - Χτύπησε στο πίσω μέρος φορτηγού

Φ. Φαίδωνος: Καταγγέλλει εξαγορά ψήφων με δωροκουπόνια υπεραγοράς και μετρητά - «100 ευρώ το φακελάκι»

Αυτά είναι τα νέα αναθεωρημένα Στεγαστικά Σχέδια Αναζωογόνησης Ορεινών - Όλες οι λεπτομέρειες

Πτήση Singapore Airlines: Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το αεροσκάφος έπεσε 54 μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα

Εξιτήριο για τον Δημήτρη Σταρόβα - Με δάκρυα στα μάτια, ευχαριστούσε για τη συμπαράστασηΣτις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Στις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στις 9:30 π.μ., θα ανακοινώσει το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την απόφασή του σχετικά με την προδικαστική ένσταση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην υπόθεση που έχει καταχωρίσει ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης για απόλυσή του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top