Φιλανθρωπικό Δείπνο Κύπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου

Φιλανθρωπικό Δείπνο Κύπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Δείπνο του Κύπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ, την Παρασκευή 5 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, κα. Salina Grenet-Catalano, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ, κ. Μάριος Τσιακκής, καθώς και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού.

Τα καθαρά έσοδα του δείπνου θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τοξότης» που έχει σαν πρωταρχικό στόχο την προώθηση της εξέλιξης των δυνατοτήτων των ατόμων με νοητικές αναπηρίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE