ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Hellenic Bank Mobile App: Δάνεια με ηλεκτρονική υπογραφή εύκολα από το κινητό

Hellenic Bank Mobile App: Δάνεια  με ηλεκτρονική υπογραφή εύκολα από το κινητό

Για ακόμη μια φορά, η Ελληνική Τράπεζα καινοτομεί, φέρνοντας κυριολεκτικά την τράπεζα στο κινητό των πελατών της και προσφέροντάς τους άνεση, ταχύτητα και άριστη εξυπηρέτηση στις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Τώρα, μέσω του Hellenic Bank Mobile App, οι πελάτες της Ελληνικής μπορούν να αιτηθούν για Προσωπικό δάνειο, Στεγαστικό δάνειο, καθώς και για Πιστωτική κάρτα, Λογαριασμό με Όριο παρατραβήγματος αλλά και Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα.

Γρήγορα και από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, μόνο με τη χρήση του κινητού τους, οι πελάτες μπορούν να κάνουν CONNECT στο Hellenic Bank Mobile App και μέσα από μερικά απλά βήματα να υποβάλουν αίτηση για τις πιστωτικές διευκολύνσεις που επιθυμούν.

Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον εξαιρετικά φιλικό, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνδεθούν στην εφαρμογή του Hellenic Bank Mobile App και από την αρχική σελίδα να μεταβούν στην ενότητα «Περισσότερα». Στη συνέχεια, στην ενότητα «Προϊόντα Δανειοδότησης» έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την πιστωτική διευκόλυνση που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Το Προσωπικό δάνειο παρέχεται για ποσό μέχρι €30.000 χωρίς να απαιτούνται προσωπικές εγγυήσεις και μπορεί να έχει είτε σταθερό επιτόκιο, με διάρκεια 5 χρόνια για σταθερότητα και ευκολία, είτε κυμαινόμενο επιτόκιο, με διάρκεια 7 χρόνια για μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Λογαριασμός με Όριο παρατραβήγματος αφορά πιστωτική διευκόλυνση έως €20.000 για τις καθημερινές συναλλαγές και ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας άμεση ρευστότητα, χρεωστική κάρτα και μόνιμες εντολές πληρωμών.

Τέλος, για την απόκτηση Πιστωτικής κάρτας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν είτε τις κάρτες Visa Blue Credit και Mastercard Blue Credit, που προσφέρουν δωρεάν βασική ταξιδιωτική κάλυψη, δωρεάν ασφάλεια προστασίας αγορών και άτοκη περίοδο αγορών, είτε τις Visa Gold Credit, Mastercard Platinum Credit και Mastercard Elite Credit για επιπλέον προνόμια και αποκλειστικές υπηρεσίες.

Έτσι, οι πελάτες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν το είδος και το ποσό της πίστωσης που επιθυμούν και ακολούθως να συμπληρώσουν τα πεδία με τις πληροφορίες που τους ζητούνται. Ακολούθως θα χρειαστεί να ανεβάσουν στην εφαρμογή τα απαραίτητα έγγραφα, να κατεβάσουν τα προσυμβατικά έγγραφα και να πατήσουν υποβολή αίτησης.

Αφού εγκριθεί η αίτηση, τα έγγραφα για τις προσωπικές πιστωτικές διευκολύνσεις μπορούν να υπογραφούν ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται καμία επίσκεψη σε κατάστημα. Υπογραφή με φυσική παρουσία σε κατάστημα εξακολουθεί να χρειάζεται προς το παρόν για αιτήσεις Στεγαστικού Δανείου και Χρηματοδότησης Αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική υπογραφή προσφέρεται και για άλλες σημαντικές τραπεζικές συναλλαγές, όπως το άνοιγμα λογαριασμού και η επικαιροποίηση προσωπικών δεδομένων του πελάτη, που μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν εύκολα από την εφαρμογή στο κινητό.

Με το πάτημα μόνο μερικών κουμπιών, το Hellenic Bank Mobile App προσφέρει μια διαδικασία δανειοδότησης πιο appλή από ποτέ!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει την Τετάρτη το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία και υπογραφή μνημονίου συναντίληψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top