ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα Παγκύπρια Αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE

Νέα Παγκύπρια Αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE

Η CNP CYPRIALIFE, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και της συνεχούς προσπάθειας για κάλυψη των αναγκών σε αίμα από το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας, διοργάνωσε στις 16 Απριλίου 2024 την πρώτη για φέτος Παγκύπρια Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 17, Στρόβολος, Λευκωσία.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS και των Εταιρειών του, CNP CYPRIALIFE και CNP AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες, συμμετείχαν στην αιμοδοσία, σε μια πράξη που προσφέρει αίμα ζωής σε αυτούς που το χρειάζονται.

Η CNP CYPRIALIFE, σταθερά εδώ και χρόνια, διοργανώνει τη δράση – θεσμό «Αίμα Ζωής». Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο ευρύτερο σύνολο πρωτοβουλιών του Ομίλου CNP CYPRUS και των εταιρειών του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, για αλληλεγγύη και στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, καθώς και για την αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η επιχειρηματική ανάπτυξη οφείλει να περιλαμβάνει βιώσιμα χαρακτηριστικά, πάντα με θετικό κοινωνικό αντίκρισμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Λίγες μόνο μέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, ο προεκλογικός αγώνας φουντώνει ακόμα περισσότερο, με τα κόμματα να καταβάλλουν προσπάθεια για συσπείρωση των οπαδών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top