ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έτσι διασώθηκε η 50χρονη στη Λεμεσό» - Στο MEGA οι άξιοι επαίνου αστυνομικοί που την έσωσαν! (VIDEO)

«Έτσι διασώθηκε η 50χρονη  στη Λεμεσό»  - Στο MEGA οι άξιοι επαίνου αστυνομικοί που την έσωσαν! (VIDEO)

Ο Χαράλαμπος Κλεοβούλου και ο Στέλιος Ελευθερίου, οι δυο αστυνομικοί στις Βρετανικές Βάσεις, οι οποίοι έσωσαν γυναίκα από βέβαιο πνιγμό τη Τρίτη, στη Λεμεσό, περιγράφουν όλα όσα έζησαν

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Φύλακες άγγελοι είναι οι δυο αστυνομικοί για 50χρονη τουρίστρια στη Λεμεσού.

Ο Χαράλαμπος και ο Στέλιος, την επανέφερε στη ζωή, από βέβαιο πνιγμό στη θάλασσα. Μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «Ενημέρωση Τώρα», οι δυο τους περιγράφουν τις δραματικές ώρες διάσωσης της γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νεαρή βρέθηκε αναίσθητη και μελανιασμένη σε παραλία της Λεμεσού! Σώθηκε από ήρωες- Αστυνομικούς
 

Δείτε το ακόλουθο video:

Το θέμα ανέδειξε η ιστοσελίδα μας, Tothemaonline. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Ήταν γύρω στις 09:00 το πρωί της Τρίτης (22/9) όταν Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας που  περπατούσαν στον πεζόδρομο δίπλα από την ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό, άκουσαν κραυγές για βοήθεια από λουόμενο και αμέσως έτρεξαν στο σημείο να δουν τι συμβαίνει.

Όταν πλησίασαν εντόπισαν γυναίκα, αναίσθητη και μελανιασμένη να επιπλέει στα ρηχά και αμέσως, την σήκωσαν και την οδήγησαν στην ακτή, τηρώντας όλες τις διαδικασίες ανάνηψης της. Μετά τις μαλάξεις και την τεχνητή αναπνοή, έτρεξαν προς το πύργο, ναυαγοσωστών,  έσπασαν την κλειδωνιά και πήραν την μάσκα οξυγόνου καταφέρνοντας μετά από λίγα λεπτά να την επαναφέρουν στη ζωή. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Να σημειωθεί ότι οι ναυαγωσώστες «πιάνουν» δουλειά στις 10 το πρωί. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top