LIFESTYLE

Ου θκιάολε! Πρέπει να ακούσετε όλοι το νέο σουξέ του Καρβέλα για τον Σατανά (VIDEO)

Ου θκιάολε! Πρέπει να ακούσετε όλοι το νέο σουξέ του Καρβέλα για τον Σατανά (VIDEO)

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα με τίτλο «Ο διάβολος είναι από την Ελλάδα» και προκαλεί!

Πρόκειται για ένα διφορούμενο ροκ κομμάτι, που αποτελεί προπομπό του νέου δίσκου, «Μαθήματα Φιλοσοφίας» και όπως θα ακούσετε παρακάτω ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής έχει «επιστρατεύσει» λίγο από ναρκωτικά, λίγο από σεξ, τον Σατανά, τον Χριστιανισμό και την αρχαία Ελλάδα.

Ο Νίκος Καρβέλας στο νέο του τραγούδι σχολιάζει με έξυπνο τρόπο και σαρκαστικό τη σημερινή κατάσταση, μεταξύ άλλων, οι στίχοι αναφέρουν «ο Χριστιανισμός τα γ@μ*σε όλα» και ότι «οι αρχαίοι μας πρόγονοι μας τα είπανε όλοι κι εμείς ξύνουμε τα αρχ*δ*α μας», ενώ ο ίδιος βάλλει ευθέως κατά της θρησκείας, προκρίνοντας την λατρεία του διαβόλου που, όπως υποστηρίζει, «είναι από την Ελλάδα»!

Διαβάστε το σχόλιο που άφησε στο Youtube μια fan του εκκεντρικού καλλιτέχνη:

«Λοιπον... Ο Πανας ήταν αρχαίος Θεος σχεδον ίσος με τον Δία τον 5ο-7ο αι. π.Χ... Ηταν ο Θεος της αγριας φυσης, της πανιδας, του μεσημεριανου υπνου αλλα και της διασκεδασης, του ερωτα, του σεξ και του πανικου(απο το "πανας") ! Στην συνεχια η λατρεια του Πάνα αντικατασταθηκε με την Εβραϊκη θρησκεια με τις 10 εντολες(που τα απαγορευαν ολα οπως λεει και ο Καρβελας... Ο Χριστιανισμος σαν συντηριτικη θρησκεια τον ονομασε διαβολο γιατι ηταν ο Θεος του ερωτα, της διασκεδασης κλπ κλπ! Το ιδιο και την Θεα Αφροδιτη σαν Θεα του ερωτα την ονομασαν διαβολο(Αν δεν κανω λαθος)... Αν δειτε και την μορφη του ειναι ιδια με αυτη που εχουμε στο μυαλο μας σαν του διαβολου σημερα.... Οταν ο Καρβελας λεει οτι στ'αληθεια ειναι ο Πανας που κυβερνα κατα την γνωμη μου λεει αληθεια! Ολοι γουσταρουμε πολυ περισσοτερο τον ερωτα, την διασκεδαση, τον υπνο απο αυτα που λενε οι 10 εντολες που στην πραγματικοτητα δεν τις εφαρμοζουμε ποτε! Γι'αυτο και ο Πανας ειναι μεσα μας...»

Κι εμείς λέμε, φτου φτου φτου μακριά από μας….

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top