ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Επ. Λεμεσού: Στη μάχη εναέρια μέσα - Δείτε βίντεο

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Επ. Λεμεσού: Στη μάχη εναέρια μέσα - Δείτε βίντεο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην περιοχή Βιομηχανικής Αγίου Συλά στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή κοντά σε εργοστάσια .

Ανταποκρίθηκαν τέσσερα συνολικά πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και επαρχία. 

Αναφέρει επίσης ότι ενημερώθηκε για ανταπόκριση και βοήθεια στην κατάσβεση αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και ελικόπτερο απο Αστυνομία.
 
Επιπρόσθετα προχωρούμε με ενεργοποίηση της Πολιτικής Άμυνας για αποστολή ομάδας πυρόσβεσης.

(12:53)

Σε νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρεται ότι για την πυρκαγιά ανταποκρίνεται και Επαρχιακός, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις με άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα, ομάδες τους από ΕΜΑΚ, Λάρνακα, Πάφο και ένα από το Τμήμα Δασών. 
 

(13:35)

Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα με ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων. Επιπρόσθετες επίγειες δυνάμεις από Βρετανικές Βάσεις με ένα όχημα ως επίσης και από ένα με τις ομάδες τους από οργανωμένα εθελοντικά σύνολα ΚΙΤΑΣ και SOS.
 

(14:10)

Στην πυρκαγιά έχει εγκατασταθεί και προωθημένο κέντρο ελέγχου. Οι επίγειες δυνάμεις προσπαθούν να απωθήσουν μέτωπο της πυρκαγιάς που πλησιάζει τη βιομηχανική.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top