Ηράκλειο: 42χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Ηράκλειο: 42χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγική τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 42χρονου στο Ηράκλειο. Η σύζυγός δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του σήμερα (14/5) τα ξημερώματα.

Οπως είπε η γυναίκα, ο σύζυγός της πήγε χθες το απόγευμα στο γυμναστήριο, όπως συνήθιζε. Στις 20.00 της τηλεφώνησε και της είπε ότι επιτρέφει στο σπίτι, όμως έκτοτε ο άνδρας αγνοείται, ενώ το κινητό του είναι "νεκρό".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί, μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στο γυμναστήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE