Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Σε στάση αναμονής βρίσκεται το Υφυπουργείο Μετανάστευσης για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα γραφεία είναι έτοιμα και το σχετικό προσωπικό έχει ήδη μετακομίσει.

Τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου όπου θα στεγάζει το γραφείο του υφυπουργού θα βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία πλησίον του Υπουργείου Ενέργειας.

Μάλιστα έχουν ήδη προχωρήσει και στη δημιουργία και διαχωρισμό των σχετικών μηχανογραφικών συστημάτων των κάθε τμημάτων που απαρτίζουν το Υφυπουργείο.

Στο παρόν στάδιο, όλα τα τμήματα παραμένουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών μέχρι και τον διορισμό προσώπου στη θέση του υφυπουργού από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με τον διορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE