ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανής και στην Πάφο η δυναμική του Ανδρέα Αποστόλου

Πρωτοφανής και στην Πάφο η δυναμική του Ανδρέα Αποστόλου

Πλησιάζουμε στις εκλογές της 9ης Ιουνίου και οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν για τη δυναμική των κομμάτων, αλλά και των υποψηφίων, ιδιαίτερα αυτών που διεκδικούν μία από τις έξι θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε μια κοινωνία όπως είναι η Κύπρος, πολύ πιο εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τη δυναμική του κάθε υποψήφιου Ευρωβουλευτή, τόσο μέσα από τη δράση του, όσο και από την προσέλευση του κόσμου στις διάφορες προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Το αποτέλεσμα ωστόσο θα διαφανεί στην κάλπη. Ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του Ευρωβουλευτή, είναι ο νυν βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Αποστόλου, ο οποίος παρά τη σύντομη δράση του στη βουλή, αφού εκλέχθηκε στη βουλή των Αντιπροσώπων στην επαρχία Λάρνακας, το 2021, ο Ανδρέας Αποστόλου κατάφερε με την υπομονή, την επιμονή και με τρόπο συναινετικό να καταθέσει προτάσεις οι οποίες ψηφίστηκαν από την ολομέλεια, που αποσκοπούν στην ανακούφιση ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Ένα παράδειγμα, η οικονομική στήριξη των ασθενών και των συνοδών τους,όταν μεταβαίνουν στο εξωτερικό για θεραπεία. Θέματα υγείας, κοινωνικής πρόνοιας και παιδείας, είναι ζητήματα που ο βουλευτής της ΕΔΕΚ κατόρθωσε στη σύντομη πορεία του στη βουλή, να φέρει προς ψήφιση ή το πιο σημαντικό να πείσει την κυβέρνηση για τις θέσεις του.

Ο Ανδρέας Αποστόλου μπορεί να είναι βουλευτής της επαρχίας Λάρνακας, ωστόσο αυτό το οποίο παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα είναι μια πρωτοφανής δυναμική προς την υποψηφιότητά του, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην επαρχία του.

Η προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίτη 21 Μαΐου στην Πάφο στην παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών της ΕΔΕΚ και πλήθους κόσμου, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top