Ο Αχιλλέας Μπέος κάνει επιθεώρηση στην παραλία με… μαγιό - Βίντεο

Ο Αχιλλέας Μπέος κάνει επιθεώρηση στην παραλία με… μαγιό - Βίντεο

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, επιθεώρησε την παραλία στις Αλυκές Βόλου, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, μετά τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel. Φορώντας μαγιό δεν έχασε ευκαιρία να κάνει και μια βουτιά για να δείξει ότι τα νερά του Παγασητικού είναι καθαρά.

Σε δηλώσεις του από την παραλία ο δήμαρχος Βόλου είπε:

«Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμος Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο.

Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.

Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.